Hvem er vi?

OAR as er en bedrift på 58 ansatte hvorav 44 rørleggere, 7 lærlinger, 1 økonomileder , 1 økonomimedarbeider  og  5 prosjekt- serviceledere . Vi holder til i Ole Deviks vei 38 på Alnabru.

 

Vårt forretningområde er hovedsakelig det profesjonelle marked som i dag utgjør ca 85 % av vår omsetning. Vi har en rekke faste ramme- og serviceavtaler med solide kunder som blant annet omfatter Entra Eiendom, KLP, Pecunia , Fram Eiendom , NPRO, Statens Veivesen, Norsk Hydro og en del andre eiendomselskaper og borettslag.

 

Vi utfører arbeider innen alle grener av rørleggerfaget, fra de aller minste service oppdrag og til de mellom-store prosjektene inntil ca. 50 mill.

 

OAR as har siden oppstart i 2001 utført prosjektering, kontroll og utførelse av egne prosjekter  innen sanitær-, VA-, varme- kjøling og sprinkler.

 

Vi disponerer 33 servicebiler og har Døgnvaktsordning for våre faste samarbeidspartnere.

 

OAR as har sentralgodkjenning for utførelse i tiltakskl. 3 og prosjektering i tiltakskl. 2. Vi er sertifisert våtromsbedrift , FG sertifisert og vi kan skilte med mestermerket. Vi er også registrert som leverandør i StartBANK.

 

Vår omsetning er ca. kr. 130 mill. i året.

 

OAR as har et meget godt arbeidsmiljø med stabile arbeidsforhold og HMS-systemet er integrert i vårt KS system utarbeidet i samarbeid med Rørentreprenørene Norge as.

 

OAR as er medlem av opplæringskontoret , som også tar seg av den teoretiske delen av utdannelsen til lærlinger.

Godkjent for ansvarsrett
Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

Skriv tekst her

Mestermerket
Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker

Skriv tekst her

Godkjent våtromsbedrift
En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

FG Godkjent

Felles bransjestandard. FG står for «Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd», og er en nemnd under Finans Norge

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats.

Startbank er et leverandørregister som identifiserer leverandører basert på en rekke kriterier. Slik som geografisk beliggenhet, finansiell informasjon, kapasitetsinformasjon, forsikring, kvalitetssystemer, HMS, skatter og avgifter, varer og tjenester den enkelte leverandør kan tilby, referanser osv.