Nyheter

VVS-bransjen må bli enige om lekkasjesikring av horisontale rørføringer

Daglig leder i Oslo-Akershus Rørleggerbedrift, Øivind Ask,  ønsker at Sintef, DiBK, og Rørentreprenørene Norge kan bli enige om et felles regelverk som alle kan forholde seg til.

Han har i løpet av høsten 2022 jobbet inn mot alle instanser for å få noen svar og avklaringer.  Dette ble det en sak om i VVSForum, publisert 9.januar 2023.

Les hele saken her

Ole Larmerud kommenterer Øvind Ask sin frustrasjon over regelverket.

16. januar 2023 ble det publisert en artikkel i VVSForum hvor tidligere sjef i RørNorge, og grunnlegger av Rørhåndboka, Ole Larmerud,  kommenterer artikkelen som ble publisert tidligere denne måneden.

Ole Larmerud sier blant annet:

Det er ikke vanskelig å forstå Øivind Ask sin frustrasjon over lover, regler og fortolkninger for vannskadesikre installasjoner. Selv som gammel pensjonist klarer jeg ikke å holde meg borte fra debatten rundt et tema som helt siden 1997 har vært en gjenganger i bransjen.

Les saken på VVSForum

Våre to nye ID Buzz ruller snart ut på veien !

Vi venter to ID Buzz

OAR er miljøfyrtårn, og derfor er det et naturlig å gå til innkjøp av el-biler når vi må fornye bilparken vår. I tillegg til å være mer miljøvennlig, så har rekkevidden og nytteverdien på el-bilene bedret seg betraktelig de siste årene.

Bilene kommer i løpet av uke 48. Vi gleder oss stort! Her får du en sniktitt på hvordan bilen vil se ut. Er den ikke fin?

Anders Eriksen er rørlegger i OAR, men få visste hvor dyktig tegner han er.. Helt til nå. Se bare her =) 

Bildene er hentet fra Magasinet for fagorganiserte.

Magasinet for fagorganiserte

Brannsikkerhet i teori og praksis

Kompetansesenter for brann- og driftspersonell AS har i disse dager åpnet. De tilbyr en komplett presentasjon av sprinkler i praksis, med fullt operative skrinklersentraler og -systemer. Kompetansesenteret tilbyr informasjon og kurs i teori og praksis.

Les mer på kompetansebd.no

Artikkel hentet fra VVS-aktuelt:

I løpet av våren ser Sprinklerskolen dagens lys, og dette blir et grunnleggende og praktisk sprinklerkurs myntet på rørleggere. Her får de kunnskap om brann, og får selv se hvordan et sprinkleranlegg fungerer. I tillegg får deltagerne kunnskap om ulike produkter, komponenter og systemer som finnes. Og ikke minst, praktiske monteringsøvelser.

Les mer hos VVSaktuelt