Referanseprosjekter: 

Vi har høye krav til oss selv og våre underleverandører. Du vil her se noen av våre referanseprosjekter.

Foto: Google Street View

Sandakerveien 100

Ombygging Lillo Gård 

Ferdigstilles 2022

Kontraktsum: 4 mill

Nytt sprinkler og sanitæranlegg for serveringssteder.

Phillip Pedersens vei 20

Rehabilitering til kontorer

Ferdigstilles 2021

Statens Vegvesen har valgt å inngå en langsiktig leiekontrakt med Oslo Areal i Philip Pedersens vei 20 på Lysaker.

Statens Vegvesen skal fra august i år leie over 2000 nyoppussede kvadratmeter i eiendommen. Statens Vegvesen skal benytte lokalene til et prosjekt som skal arbeide med den forestående utvidelsen av E18-Vestkorridoren. Det vil bli foretatt en full innvendig totalrehabilitering av eiendommen innen overtagelse. Ved ferdigstillelse vil eiendommen fremstå som meget moderne med bl.a. nye tekniske anlegg, garderobe- og kantinefasiliteter.

Philip Pedersens vei 20 vil ved denne leiekontrakten bli utviklet til en multi-tenant eiendom med tre til fire leietakere.

“Eiendommen har god parkeringsdekning og særdeles god eksponering mot E18, dette sammen med nye planløsninger og topp fellesfasiliteter gjør at vi ser frem til å kunne gå markedet med toppetasjene” uttaler Kjetil H. Krutnes i Oslo Areal.

Oslo Areal

Foto: Google Street View

Tordenskioldsgate 6B

Ombygging til hotell

Ferdigstilles 2018

 170 rom med varme-, kjøling-, sprinkler- og  sanitæranlegg.

Foto: Bydel Frogner

Drammensveien 60 – Frogner Bydelshus

Totalrehabilitering

Ferdigstilles 2018

Drammensveien 60 er et kontorbygg som ble tegnet for Rikstrygdeverket av arkitekt Frithjof Stoud Platou. Bygningskomplekset ble bygget i 1958–60 og består av en høyblokk i 10 etasjer og en lavblokk i 2–3 etasjer (fredet i 2017) samt et parkanlegg. Wikipedia

Norwegian Property (NPRO) har fremforhandlet en leieavtale med Bydel Frogner og NAV Stat for eiendommen. Avtalene omfatter hele bygget som utgjør ca 11 000 kvm.

Les mer og se bilder fra bygget hos Vårt Oslo.

Gransletta Barnehage

BREEAM-NOR-barnehage for OBY

Den gamle barnehagen på Gransdalen 35 rives og ny barnehage skal bygges av Trygge Barnehager for OBY i løpet av 2018. Barnehagen er prosjektert til VERY GOOD etter miljøklassifiseringen til BREEAM-NOR.

Tekst hentet fra Bydel Alna: MILJØVENNLIG BARNEHAGE: Gransletta barnehage er bygget på en måte som gir minst mulig miljøbelastning. Det er solcellepaneler på tak og fasader i tillegg til energibrønner og varmepumper som sørger for at barnehagen vil produsere mer energi enn den bruker.